Svi dragi budući mladenci, ovaj dio naše web stranice posvetili smo samo Vama! Odabir banda za Vaš dan iz snova odnosno dan Vašeg vjenčanja, u današnje vrijeme veoma je težak i kompliciran zadatak.
U mnoštvu bandova „Acoustic Band“ se razlikuje u mnogo čimbenika koji nas svrstavaju u vrh bandova za vjenčanja, svatove, svadbe, pirove i sl.
Profesionalnost, odlični muški vokali, znatno sviračko iskustvo, te širok i raznovrstan repertoar naše su odlike koje su do sada prepoznali mladenci diljem Hrvatske te i u susjednim zemljama.
Bez obzira želite li elegantno vjenčanje uz lagane tonove, pravi party za prijatelje, tematsko vjenčanje, nešto klasično ili potpuno moderno i drugačije, mi profesionalno i kvalitetno odrađujemo sve.
Zašto Acoustic Band!?
1. Za početak mi slušamo Vaše želje! Uz Vaš glazbeni ukus tj. stil i naša sviračka znanja stvaramo odličan tim koji Vaš dan vjenčanja pretvara u pravu glazbenu bajku koju će svi dugo pamtiti, a najbitnije i dobro se provesti i naplesati!
2. Iza nas je više od deset godina sviračkog iskustva na raznim eventima i pred raznom publikom tako da se odlično snalazimo bez obzira na mjesto, vrijeme, publiku i uvijek pronađemo za svakoga po nešto.
3. Imamo širok repertoar tako da se odlično prilagodimo publici koja je prisutna na Vašem vjenčanju! Od Olivera i Joleta do pravog Bob Marleya.
4. Uz našu standardnu postavu instrumenata (gitara, bubanj, klavijature, bas gitara) tokom večeri sviramo klarinet, harmoniku, prijenosne klavijature tako da zaista bude zanimljivo i veselo tokom cijele noći.
5. Svakako imamo prvoklasnu audio i light opremu koja je veoma bitna da bi na vjenčanju i izgledom i zvukom sve odlično, kvalitetno i profesionalno funkcioniralo bez tehničkih problema. U skladu smo s modernom i suvremenom opremom koju svakodnevno proširujemo.
6. Unutar pauza mi se po dogovoru brinemo za puštanje glazbe.
7. Iako je najbitnija kvalitetna svirka, svakako treba naglasiti da Acoustic Band uvijek pazi na svoj styling. Pratimo trendove i uvijek smo pristojno i moderno odjeveni sukladno Vašem vjenčanju
8. I ne treba zaboraviti na jako bitan dio vjenčanja, mi smo odlični animatori imamo mnogo tzv. „vjenčanih fora“ tokom večeri koje svakako u dogovoru s Vama provodimo tako da se Vi bez mnogo brige možete opustiti i uživati sa svojim dragim gostima.
9. Moramo spomenuti da smo upoznati sa svim tradicijama na vjenčanjima u svakom području vjenčanja diljem svijeta.
10. Jednostavno i u bilo koje doba nam se možete javiti i rezervirati svoj termin.
Uvijek nas naravno možete uživo čuti na našim gažama ili prema dogovoru na nekoj svadbenoj svećanosti da se i sami uvjerite u naš rad.
Za sve dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem. (kontakt)